מצרכים:
250 גרם ביסקוויטים טחונים גס
100 גרם ביסקוויטים שבורים לרבעים
100 גרם סוכר
70 גרם גאנה קקאו
180 גרם חלב
1 כף תמצית וניל
50 גרם חמאה רכה
4 כפות ממרח אגוזים איכותי כלשהו (פרלינה/ נוטלה ועוד….)
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מניחים בקערה גדולה את הביסקוויטים
בסיר קטן מרתיחים חלב, שמנת, סוכר וגאנה קקאו.
כשרותח מוסיפים פנימה את השוקולד . מערבבים היטב ומוסיפים גם את החמאה
מוזגים הכל על הביסקוויטים ומערבבים היטב.
מקריים את המסה במקרר כשעה
לאחר שהמסה התקררה ניתן לעצב לצורת גליל – נעזרים ביריעה של ניילון נצמד או נייר אפייה.
מגלגלים לגליל יפה – ומקררים שוב .