מצרכים:
400 גרם ביסקוויטים שוקו
500 שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
2 כפות אבקת פודינג וניל
סירופ לטבילה:
2 כפות גאנה קקאו
6 כפות סוכר
1 כפית אבקת נס קפה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס מים
ציפוי:
150 שוקולד חלב
100 גרם שמנת מתוקה
ואבקת גאנה קקאו לפידור קל
אופן ההכנה:
מרתיחים חלב מים גאנה קקאו אבקת נס קפה וסוכר מערבבים ומצננים מעט
מקציפים את השמנת עם המסקרפונה והפודינג לקרם יציב ורך (לא להקציף יותר מידי)
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית.
מורחים מעל את הקרם. מדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בסירופ
מכינים את הציפוי:
מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב לקרם חלק ומוזגים על העוגה.. מפדרים מעל אבקת גאנה קקאו לקישוט.