מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
150 גר' סוכר
2 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות גאנה קקאו
150 גר' קמח
100 גר' שוקולד צ'יפס חלב (אפשרות להוסיף שוקולד לבן/ אגוזים/ צימוקים…)

אופן ההכנה:
1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה
2. מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה.
3. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים.
4. מערבבים יחד את כל היבשים ומקפלים לתערובת השוקולד.
5. מוסיפים שוקולד חלב .
6. מעבירים לשק זילוף. מזלפים מיד עוגיות בקוטר 5 סמ'.
7. אופים בחום 160 מעלות 10 דקות