מצרכים:
500 גרם תמרים מגולענים
3 כפות גאנה קקאו
50 גרם חמאה רכה
50 גרם קוקוס טחון
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
200 גרם פיסטוקים קצוצים
2 כפות טחינה גולמית או חמאת בוטנים.
לקישוט:
קוקוס טחון, אבקת פיסטוקים, אבקת גאנה קקאו, אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מניחים במעבד מזון את התמרים הקקאו הטחינה והחמאה ומעבדים מעט
מוסיפים את האגוזים ובפיסטוקים ומעבדים עוד קצת ליצירת תערובת אחידה.
מקררים מעט ויוצרים כדורים יפים. מגלגלים בציפוי הרצוי.
שומרים במקרר.
מפדרים לפני הגשה בגאנה קקאו