מצרכים:
• 300 גר' שוקולד מריר 60 %
• 220 גר' חמאה
• 120 גר' שמנת מתוקה
• 1/4 כפית מלח
• 2 כפות ליקר (שוקולד)
• 6 ביצים
• 120 גר' סוכר
• 1 כפית אבקת אפיה
• 3 כפות גאנה קקאו
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל או בבן מרי שוקולד, חמאה, שמנת, ומלח.
מוסיפים את הליקר.
מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה מס' דקות (לקבלת קציפה תפוחה ובהירה).
מקפלים את תערובת השוקולד לביצים, מנפים מעל את אבקת האפיה וגאנה הקקאו מקפלים.
יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות ב150 מעלות.
מניחים בתחתית התבנית בזמן האפייה כלי עם מעט מים, לקבלת לחות בתנור.
להגשה: מפדרים בגאנה קקאו מעל