עוגת פאדג' שוקולד גאנה קקאו

עוגה עשירה בשוקולד קקאו. מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

מצרכים:

• 300 גר' שוקולד מריר 60 %
• 220 גר' חמאה
• 120 גר' שמנת מתוקה
• 1/4 כפית מלח
• 2 כפות ליקר (שוקולד)
• 6 ביצים
• 120 גר' סוכר
• 1 כפית אבקת אפיה
• 3 כפות גאנה קקאו

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרוגל או בבן מרי שוקולד, חמאה, שמנת, ומלח.

מוסיפים את הליקר.

מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה מס' דקות (לקבלת קציפה תפוחה ובהירה).

מקפלים את תערובת השוקולד לביצים, מנפים מעל את אבקת האפיה וגאנה הקקאו מקפלים.

יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות ב150 מעלות.

מניחים בתחתית התבנית בזמן האפייה כלי עם מעט מים, לקבלת לחות בתנור.

להגשה: מפדרים בגאנה קקאו מעל

Our Benefits

היתרונות שגאנה קקאו מציעה לכם

הקקאו המיוצר בגאנה עשיר בנוגדני חמצון ואתם תרגישו בהבדל כבר מהאפייה הראשונה.

100% קקאו טבעי

קקאו גאנה מיוצר מפולי קקאו 100% טבעיים שלא עברו תהליך עיבוד נוסף.

ללא נתרן

הקקאו שלנו עובר תהליך סינון מוקפד, ללא חומרים משמרים, ללא נתרן כלל.

עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים

ערכים תזונתיים גבוהים, טעם עמוק ועשיר, והכי חשוב שילוב מנצח בכל מתכון הדורש קקאו.

טבעוני ודל שומן

אבקת הקקאו שלנו דלת שומן עד כ- 10%-12%, השומרת על אורח חיים בריא.

מעוניינים לשתף מתכונים? השאירו פרטים ונשמח לעזור

Contact Info

גאנה קקאו - השארת פרטים

גאנה קקאו
השארת פרטים

לקבלת הצעת מחיר או למידע נוסף השאירו פרטים בטופס המצורף ונשמח לחזור בהקדם האפשרי