מצרכים:
• 350 גר' שוקולד מריר
• 200 גר' חמאה
• 4 ביצים
• 350 גר' סוכר
• 250 גר' קמח
• 50 גר' גאנה קקאו
• 1/2 כפית א. אפיה
• 1/4 כפית מלח
• 1 כף תמצית וניל
- ניתן להוסיף מעט פולי קקאו גרוסים בתערובת לפני האפייה.
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד עם החמאה (במיקרוגל או בבן מארי) מערבבים ומצננים מעט. עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה (5 דקות בערך).
2. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה הנמסים. מוסיפים את תמצית הוניל, ולאחר מכן מוסיפים את היבשים (הקמח גאנה קקאו, אבקת האפיה והמלח).
3. משטחים בתבנית ואופים בחום 170 מעלות כ- 20 דקות.
מומלץ ביותר לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד.