עוגת בראוני שוקולד

עוגת בראוני עשירה בקקאו איכותי מבית גאנה קקאו. המתכון מתאים לתבנית 25/35

מצרכים:

• 350 גר' שוקולד מריר
• 200 גר' חמאה
• 4 ביצים
• 350 גר' סוכר
• 250 גר' קמח
• 50 גר' גאנה קקאו
• 1/2 כפית א. אפיה
• 1/4 כפית מלח
• 1 כף תמצית וניל

  • ניתן להוסיף מעט פולי קקאו גרוסים בתערובת לפני האפייה.

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד עם החמאה (במיקרוגל או בבן מארי) מערבבים ומצננים מעט. עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה (5 דקות בערך).

2. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה הנמסים. מוסיפים את תמצית הוניל, ולאחר מכן מוסיפים את היבשים (הקמח גאנה קקאו,  אבקת האפיה והמלח).

3. משטחים בתבנית ואופים בחום 170 מעלות  כ- 20 דקות.
מומלץ ביותר לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד.

Our Benefits

היתרונות שגאנה קקאו מציעה לכם

הקקאו המיוצר בגאנה עשיר בנוגדני חמצון ואתם תרגישו בהבדל כבר מהאפייה הראשונה.

100% קקאו טבעי

קקאו גאנה מיוצר מפולי קקאו 100% טבעיים שלא עברו תהליך עיבוד נוסף.

ללא נתרן

הקקאו שלנו עובר תהליך סינון מוקפד, ללא חומרים משמרים, ללא נתרן כלל.

עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים

ערכים תזונתיים גבוהים, טעם עמוק ועשיר, והכי חשוב שילוב מנצח בכל מתכון הדורש קקאו.

טבעוני ודל שומן

אבקת הקקאו שלנו דלת שומן עד כ- 10%-12%, השומרת על אורח חיים בריא.

מעוניינים לשתף מתכונים? השאירו פרטים ונשמח לעזור

Contact Info

גאנה קקאו - השארת פרטים

גאנה קקאו
השארת פרטים

לקבלת הצעת מחיר או למידע נוסף השאירו פרטים בטופס המצורף ונשמח לחזור בהקדם האפשרי