מצרכים:
1 ק"ג קמח לחם לבן
700 גר מים
24 גר מלח
20 גר שמרים יבשים
60 גר אבקת גאנה קקאו
50 גר סוכר
180 גר שוקולד צ'יפס (מריר או חלב)
אופן ההכנה:
• לערבב יחד מים שמרים וסוכר .
• להוסיף מעל את הקמח וגאנה הקקאו.
ללוש במשך 3 דקות. להוסיף את המלח וללוש 5 דקות נוספות. להוסיף שוקולד בדקת לישה האחרונה.
• להתפיח את הבצק כשעה בקערה משומנת.
• עדיף להתפיח לילה במקרר.
• לחלק לכדורים, (60 גרם לכל אחד) לגלגל ללחמניות
• להתפיח שוב כשעה – מכוסה (או בתוך תנור כבוי)
• אפייה 180 מעלות 20 דקות.