מצרכים:
200 גרם ביסקוויטים שבורים / טחונים גס
100 גרם סוכר
50 גרם גאנה קקאו
100 גרם חלב
1 כף תמצית וניל
100 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:
מניחים את הביסקוויטים הטחונים בקערה גדולה.
מחממים את החלב עם הסוכר וגאנה קקאו ותמצית הוניל, שופכים על הביסקוויטים.
מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב/לשים
מחלקים לחלקים שווים ומכדררים.
מגלגלים בסוכריות צבעוניות – אפשר להחליף בקוקוס/ קוקוס קלוי/ שברי שוקולד/ גאנה קקאו….
מאחסנים בקופסא אטומה במקרר.