מצרכים:
2 עוגות אישיות בספל
1 ביצה
1 כף אבקת גאנה קקאו
50 גרם סוכר
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת פודינג וניל
60 גרם שמנת מתוקה
40 גרם קמח
1/2 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
טורפים את כל המרכיבים לפי הסדר לתערובת אחידה.
ממלאים 2 ספלים משומנים עד 3/4 גובה.
אופים במיקרוגל כ-2 דקות, בחום גבוהה
- מגישים עם רוטב שוקולד מעל וגלידת וניל
ניתן לשמור במקרר ולאפות ברגע שרוצים לאכול – נשמר עד 4 ימים במקרר
